Gert Jan van Diepen zesde tijdens het NK marathon Junioren A

WERVERSHOOF – Gert Jan van Diepen is zojuist 6e geworden tijdens het NK Marathon Junioren A op de ijsbaan ‘De Westfries’ in Hoorn. Samen met zes andere junioren wist Gert Jan van Diepen een ronde voorsprong te nemen op het peloton zodat de strijd om de titel zou gaan tussen zes jongens.

Dat de zeven er een echte strijd van wisten te maken tekende de wedstrijd, de ene na de andere ontsnapping vond plaats maar werd ook weer teniet gedaan. Tot op 4 ronden voor het einde toen drie schaatsers een beslissende demarrage plaatsten en uit de handen van de achtervolgers wisten te blijven.

Uiteindelijk wist Harm Visser de sprint te winnen voor Daan Gelling en Ids Bouwma, Igor Baars werd vierde, Lars Woelders vijfde en Gert Jan van Diepen zesde.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.