
Ingrediënten
- 1 kleine pompoen
- 2 preien
- 2 teentjes knoflook
- 2 el wokolie
- 400 g gekruide kipreepjes
- 200 ml kokosmelk
- 0,5 kippenbouillontablet
- 3 el pecannoten
- 2 el gedroogde cranberry’s
Instructies
- Snijd de pompoen met een groot scherp mes doormidden.
- Verwijder pitten en snijd de pompoen in stukjes (1-2 cm).
- Was en snijd de preien in ringen.
- Pel en snipper de knoflook.
- Verhit olie in diepe wokpan en roerbak de pompoen in ca. 10 min. beetgaar.
- Voeg prei, knoflook en kip toe en wok nog 5 min.
- Voeg kokosmelk en wat vers gemalen peper toe, verkruimel bouillonblokje erboven, omscheppen en breng aan de kook.
- Laat op matig vuur 5 min. pruttelen.
- Als het vocht erg dun is de ingrediënten tegen de hoge kant van de pan schuiven en vocht laten inkoken op hoog vuur.
- Schep pecannoten of Goji mix en cranberries erdoor.
- Lekker met rijst of aardappelpuree.
Note!
Tip: Strooi er op het laatst vers gehakte dille, basilicum of koriander.
Reageer op dit onderwerp