BigGym pakt groot uit met opening nieuwe vestiging!

HOORN – Bij sportschool BigGym kun jij jouw sportieve dromen uit laten komen! Zaterdag 28 maart 2020 opent het sportpaleis aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 10 in Hoorn. 

Indrukwekkende afmetingen

De locatie biedt een geheel van 3000m2 aan sportplezier, met als neusje van de zalm een BigCross-zaal van maar liefst 1000m2. Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals Zumba, Spinning, Pump, Booty, Yoga, Boxing, Bootcamp, Senior, HIIT, Boxing Kids, BigCross & Sixpack. Doe je liever jouw eigen ding op het tijdstip dat jou het beste uitkomt? Kies dan voor de fitness & cardiotraining onder begeleiding van gratis professionele en gediplomeerde Personal Coaches of train zelfstanding op de allernieuwste Matrix apparatuur.

Kracht mogelijkheden in overvloed
Krachttraining is al lang geen trainingsvorm meer die alleen door jonge, supergespierde mannen wordt beoefend. Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en ook patiënten met een chronische ziekte trainen met gewichten om sterk te worden en te blijven. BigGym biedt ruime mogelijkheden hierin met een uitgebreide selectie aan krachtapparatuur en dat zonder wachttijden. Daarnaast heeft BigGym dumbbells t/m 50KG. 

BigCross, gegarandeerd resultaat

Bij BigCross sluit het programma aan op het individu, ongeacht je fitheid. Dus of je nu beginnend sporter of topsporter bent, 12 of 70 jaar, met BigCross kan iedereen uit de voeten! De apparatuur die in de BigCross-zaal wordt gebruikt is de crème de la crème onder crossfitters. Denk hierbij aan materialen zoals klimrekken, banden, kettlebelts, weighted balls, core bags, bokszakken etc. 

Nergens goedkoper

Onbeperkt sporten doe je al vanaf €7,50 per 4 weken. BigGym is daarmee de voordeligste sportschool van Nederland en inschrijven kan super voordelig voor maar €1,- , waar wacht je nog op! 

Is er nog meer?

Er is ruim voldoende gelegenheid tot gratis parkeren, er zijn gratis lockers om jouw spullen in op te bergen en er zijn dames- en herendouches. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de zonnebank en massagestoelen. BigGym staat voor kwaliteit, betaalbaarheid, hygiëne & gratis begeleiding. 

Ruime openingstijden

BigGym is doordeweeks geopend van 07.00 – 23.00 uur en in het weekend van 08.30 – 17.00 uur. 

Ben jij opzoek naar werk?

De sollicitatieprocedure loopt nog, dus ben jij opzoek naar een leuke baan bij een jonge organisatie met een open bedrijfscultuur, bekijk dan snel de actuele vacatures via www.biggym.nl. 

Sport tot 1 juni 2020 gratis!

Wil je na het lezen van dit artikel zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan nu alvast online in via www.biggym.nl en sport tot 1 juni 2020 gratis.

Abonnement Overname

Wil jij graag sporten bij BigGym maar ben je nog gebonden aan een abonnement bij een andere sportschool, dan biedt BigGym jou de oplossing. Zij hebben de Abonnement Overname actie zodat ook jij gebruik kunt gaan maken van hun faciliteiten.

Waar vind je BigGym?
BigGym is gevestigd aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 10, 1625 NV in Hoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.