WF Nieuws

Inter Visual Studio / Daniëlle Rood

Etenslift Restaurant d’Oude Waegh Hoorn vermoedelijke veroorzaker brand

HOORN – De brand die dinsdagavond in Restaurant d’Oude Waegh uitbrak werd vermoedelijk veroorzaakt door de etenslift van het restaurant. Direct nadat de melding binnenkwam van brand schaalde de veiligheidsregio op naar middelbrand en werd de omgeving door de politie hermetisch afgesloten.

De brand zelf was gelukkig snel onder controle al zat de schrik er bij de gasten er wel in. Dat er naar middelbrand werd opgeschaald was vooral om zo een tweede brandweerwagen ter plaatse te krijgen. Bij de brand was wel veel rookontwikkeling.

Het pand van Restaurant d’Oude Waegh is één van de oudste panden van Hoorn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp