WF Nieuws

Foto: Evangelische Lutherse kerk

Bronzen lessenaar verdwenen uit Evangelisch Lutherse kerk Enkhuizen

ENKHUIZEN – Naar nu blijkt is er rond de jaarwisseling uit de Evangelische Lutherse kerk aan het Patershof een antiek bronzen lessenaar verdwenen. Wanneer en door wie de lessenaar is meegenomen is vooralsnog onbekend. 

“Onze lessenaar is afgelopen week verdwenen. Is er iemand die deze ergens is tegengekomen we zouden hem heel erg graag terug willen” Dit is wat de Lutherse kerk via hun Facebookpagina laat weten. Het bronzen lessenaartje dat al sinds 1779 in bezit was van de Lutherse kerk heeft de vorm van een vlinder en de kerk zou erg blij zijn als het weer retour komt.

Mocht u iets gezien hebben of de lessenaar tegenkomen dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van nummer 2020008882.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp