Locals Grand Café Medemblik opnieuw sponsor van de Stoomtramloop!

MEDEMBLIK – Goed nieuws voor de deelnemers van de Stoomtramloop: Locals, het populaire Grand Café in het centrum van Medemblik, is opnieuw sponsor van de populaire Stoomtramloop.

De organisatie van de Stoomtramloop is erg blij dat we de geweldige samenwerking met Locals kunnen voortzetten!

Dit jaar is de Locals Stoomtramloop op 5 april. Als deelnemer kun je dan je startbewijs ophalen bij Locals. Uiteraard kun je hier, met je fans, ook terecht voor een lekkere kop koffie of voor de lunch.

Na de enthousiaste reacties van het publiek, de sponsoren én de deelnemers van de Locals Stoomtramloop in 2019 waren de verwachtingen hooggespannen. Hoe zouden de inschrijvingen verlopen? Zou het snel gaan?

Het bestuur kan nu melden dat ze super enthousiast zijn dat de inschrijvingen razendsnel gaan.
De lopers kunnen zich inschrijven voor de 5km en de 10km voor slechts €15,- en krijgen bij deelname een gratis mooi hardloopshirt.

10 kilometer
Met name de 10 kilometer (Twisk-Medemblik) gaat bijzonder snel. Binnen 3 weken na de start van de inschrijving is het aantal nog beschikbare plaatsen gering. Wil je nog mee doen aan de 10km? Schrijf je dan snel in! 

5 kilometer
Ook over deze afstand kunnen we alleen maar tevreden zijn: het gaat sneller dan vorig jaar: prima dus! Je gaat met de Stoomtram van Medemblik naar Opperdoes en loopt terug naar Medemblik. Wil je zeker zijn van deelname? Wacht dan niet te lang meer!

Je kunt inschrijven tot en met 5 april 2020, of tot dat het maximale aantal deelnemers bereikt is.De kosten bedragen €15,- Dit is inclusief bruto tijdregistratie en een gratis loopshirt voor elke deelnemer.

Betaling vindt plaats via iDeal. Als je je uiterlijk 4 weken voor het evenement afmeldt, wordt je betaling teruggestort onder aftrek van 5 euro kosten. Daarna kun je niet meer annuleren. Het is wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten meedoen.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.