WF Nieuws

Foto aangeleverd

47e keer de Kerstcross Opmeer

SPANBROEK – Op tweede kerstdag gaat voor de 47e keer de Kerscross Opmeer van Start. Opnieuw is de Toploop in het programma opgenomen. Een loop over 800 meter voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Daarnaast kunnen deelnemers kiezen uit diverse afstanden van 0,8 kilometer voor de allerkleinsten tot 10 kilometer voor de trimmers en wedstrijdlopers. De wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 5, 10 of 15 kilometer. De kandidaten strijden om het Noord-Hollands Crosskampioenschap en net zoals vorig jaar ook voor de jeugd op de 2 en 3 kilometer.

Wie zich inschrijft voor 12 december, krijgt een nummer voorzien van eigen naam. Inschrijven kan via www.kerstcrossopmeer.nl.

Deelnemers en publiek zijn 26 december vanaf 09.00 uur welkom op het terrein van voetbalvereniging VVS’46, aan de Spanbroekerweg 120A in Spanbroek.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp