WF Nieuws

Foto aangeleverd

Midwinterconcert Excelsior Andijk

ANDIJK – Zondag 22 december sluit Muziekvereniging Excelsior volgens goed gebruik het jaar weer af met het:  Midwinterconcert. Dit jaar met medewerking van: zangeres Marcia Bamberg.

Marcia is een gepassioneerde veelzijdige zangeres en vocal-coach die haar liefde voor het zingen in diverse muziekstijlen graag met anderen deelt. Naast het solo-zingen is zij ook de leadzangeres van Swing Quartet, waar zij liedjes zingt in de muziekstijl van Django Reinhardt, de gipsyjazz.

Tijdens het concert met Excelsior zal zij een aantal prachtige liedjes zingen: zowel Kerstnummers als Jazz en Nederlandstalig repertoire. o.a. A Happy Winterholiday, Lullaby of Birdland maar ook Omarm me.

Excelsior verrast u met o.a.: Ukrainian Bell Carol, Saint Louis Connection en natuurlijk met White Christmas. Het wordt een verrassend, feestelijk concert in diverse muziekstijlen om zo heerlijk in de Kerstsfeer te komen.

U bent welkom in een gezellig versierd Cultura. Aanvang is om 15.00 uur en de toegang is € 7,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Kaartverkoop is via www.excelsior-andijk.nl.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp