WF Nieuws

Veerhuys komt slechte start niet meer te boven

HOORN – ’t Veerhuys uit Hoorn heeft vrijdagavond een gevoelige nederlaag geleden in Zuid Limburg. Tigers Roermond strafte de slechte eerste helft genadeloos af voor een 6-2 ruststand en deze grote achterstand kwam de ploeg van Antoine Gooyers niet meer te boven, 9-5.

’t Veerhuys begon wel goed aan de wedstrijd want balverlies bij de Limburgers werd na 19 seconden spelen bekwaam afgestraft door een leep lobje van Younes Daari, 0-1. Lang konden de Hoornaren niet genieten van deze voorsprong want kort daarop werd de gelijkmaker geproduceerd en de Tigers gingen door met het bestaffen van het matige, ongeïnspireerde spel van de Hoornaren.

Thamoukh en Aziz deden ’t Veerhuys behoorlijk pijn en bij rust was de schade al opgelopen naar 6-2. Na de pauze tapte ’t Veerhuys uit een ander vaatje en zienderogen werd de achterstand weggepoetst tot 7-5.

Tijd voor de Hoornse oefenmeester om met een vijfde veldspeler op de proppen te komen maar bij een slechte wissel tussen keeper en speler van ’t Veerhuys lobte voormalig international Appie Idlaarsi de 8-5 binnen en was de wedstrijd gespeeld.

Voor de statistieken schoot Chadli de 9-5 eindstand op de borden en dropen de Hoornaren af richting kleedkamer, wetende dat ze in deze wedstrijd niet de strijd en passie lieten zien wat ze in voorgaande speelronden wel deden.

Na afloop sprak onze verslaggever met Thomas Schaap, speler van ’t Veerhuys, Imad Bouazzaoui, de trainer/coach van Tigers Roermond en Antoine Gooyers, oefenmeester van ’t Veerhuys.

Tips?

Reageer op dit onderwerp