WF Nieuws
Archieffoto W.V. Westfrisia

Tessa Neefjes pakt mooie tweede plaats in Strandrace Scheveningen

WERVERSHOOF – Twee vrouwen beheersten de Strandrace in Scheveningen afgelopen zondag, Tessa Neefjes en Rianne Markus en vochten een spannende strijd om de winst uit.

Waar op het technische deel Tessa Neefjes telkens een kleine voorsprong wist te nemen moest zij deze voorsprong op de andere delen van het parcours toch weer toestaan dat Rianne Markus weer terug kon komen.

Het strijdende duo kreeg nog gezelschap van een grotere groep maar de twee kemphanen wisten op het technische deel weer te ontsnappen en het kwam dus aan op de laatste meters waar Tessa Neefjes de beste papieren in handen leek te hebben.

Maar net voor de finish in een alles of niets jump wist Rianne Markus toch nog Tessa Neefjes te verschalken en zo de winst voor zich op te eisen. Danique Braam uit Veenwouden nestelde zich op een derde stek. Akerslootse Romana Carfora werd vijfde voor de debuterde Eva Buurman (zevende) en Lola Bakker (achtste).

Tips?

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?