WF Nieuws

Orange The World Markt Hoorn

HOORN – Ondertussen is West-Friesland aardig oranje gekleurd en zijn de meest fantastische foto’s voorbij gekomen van de in oranje aangelichte objecten in zoveel West-Friese gemeenten. Ook nationaal is er dit jaar ontzettend veel aandacht voor de campagne. Graag attenderen wij u nog op een aantal activiteiten die er vanuit Soroptimistclub Hoorn e.o. tijdens de campagne nog op de planning staan.

Ten eerste zal Soroptimistclub Hoorn e.o. op zaterdag 30 november 2019 in de binnenstad van Hoorn aanwezig zijn om aandacht te vragen voor deze bewustwordingscampagne ‘Orange the World’. Daarbij worden oranje potloden uitgedeeld waarmee een handtekening gezet kan worden ter ondersteuning van de campagne. U vindt onze Orange the World-marktkraam op de hoek van het Grote Noord en het Breed, in de buurt van Bakker Bart. Wij gaan graag in gesprek over hoe het geweld tegen vrouwen te stoppen.

Tenslotte vindt er op 10 december a.s., de laatste dag van de Orange-campagne én de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, een slotbijeenkomst plaats in het Foreestenhuis te Hoorn. De bijeenkomst zal gevuld zijn met oranje licht, bijpassende teksten, toepasselijke muziek in live a capella uitvoering en symboliek om de campagne te ondersteunen.

  • Datum: 10 december 2019
  • Locatie: Foreestenhuis, Grote Oost 43 te Hoorn
  • Aanvang: 19u
Tips?

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?