
Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 3 eetl. arachideolie
- 400 g varkenshaas, in repen
- 1 rode peper, in stukjes, zonder zaadjes
- 600 g preien, in ringen
- 4 eetl. woksaus teriyaki of
- 4 eetl. ketjap manis
- 100 g taugé
- 100 g pinda’s
- 1 bakje gebakken uitjes
- 1 zak kroepoek
Instructies
- Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de wokolie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes circa 2 minuten. Schep de rode peper en prei erdoor en roerbak 4-5 minuten. Meng de woksaus, eiermie en taugé erdoor en bak nog 2-3 minuten.
- Rooster de pinda’s in een droge hete koekenpan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de pinda’s en gebakken uitjes. Serveer de kroepoek er apart bij.
Note!
Tips: In plaats van prei is paksoi ook lekker in dit recept.
Tips?
Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.
Reageer op dit onderwerp