WF Nieuws
Loes Lelieveld, oncologiefysiotherapeut bij Frits van der Werff Paramedisch en docent bij het Nederlands Paramedisch Instituut

Themabijeenkomst ’Vermoeidheid na kanker’ bij Pisa in Hoorn

HOORN – Op 12 december a.s. van 19.30 tot 21.00 uur, verzorgt Loes Lelieveld bij Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn, de themabijeenkomst ‘Vermoeidheid na kanker’.

Veel mensen die kanker hebben gehad, zullen het herkennen: vermoeidheid die soms zomaar als een zware deken over je heen kan vallen, allesomvattend, ongrijpbaar en zó anders dan “gewone” vermoeidheid.

Sterker nog, tussen de 20 en 40% van de mensen die na hun behandelingen gunstige vooruitzichten hebben, kampt nog lange tijd met ernstige vermoeidheid. Waar komt het vandaan? Gaat het ook weer over? Wat is eraan te doen?

Loes Lelieveld, oncologiefysiotherapeut bij Frits van der Werff Paramedisch en docent bij het Nederlands Paramedisch Instituut vertelt hier uitgebreid over.

Aan bod komt het verschil tussen ‘gewone’ vermoeidheid en vermoeidheid na kanker, conditieverlies en het beperken/herstellen daarvan, zowel tijdens als na de behandelingen van kanker. Een heldere uiteenzetting met praktische handvatten voor meer energie of een betere verdeling daarvan.

Loes Lelieveld heeft jarenlange ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen met en na kanker.

Wilt u deze belangrijke bijeenkomst niet missen, meldt u dan voor 9 december a.s. aan via administratie@inloophuispisa.nl of 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren). Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van € 5,–, inclusief koffie en thee.

Tips?

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?