WF Nieuws

Zaalvoetballers Nieuweboer verliezen return tegen Alliance

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag speelde Nieuweboer al de 2e wedstrijd van het seizoen tegen Alliance uit Overveen. Enige weken geleden won Nieuweboer de 1e wedstrijd met 4-7.

In de Dars twee gelijkwaardige ploegen, die beiden in een hoog tempo vol op de aanval speelden. Nadat Nieuweboer in de eerste 10 minuten 2 kansen niet had benut, kwam het op voorsprong na een onderschepping op de middellijn van Jorren Grooteman waarbij de meegelopen Raymon Koning de bal binnentikte. Even later kreeg eerst Nick Kuin een tijdstraf en even later een speler van Alliance. Met van beiden teams een speler op de strafbank scoorde Lex Bakker op aangeven van Thomas Buis de 2e treffer. Vlak voor de wissel bracht Jorren Grooteman op aangeven van Lex Bakker de 3-0 wisselstand op het bord.

Na de wissel werd het spel van Nieuweboer rommelig en bij fases zeer slordig. Bij een tijdstraf van Raymon Koning en dus ondertal voor Nieuweboer halverwege de 2e helft scoorde Alliance. In de volgende 6 minuten strafte Alliance knullige fouten van Nieuweboer goed af en draaide de achterstand om in een 3-4 voorsprong. De laatste minuten vol op de aanval spelend, kreeg Nieuweboer nog 1 kans en schoot Raymon Koning nog vol op de binnenkant van de paal. Echter de wedstrijd ging met 3-4 verloren.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer om 20.10 in de Dars tegen het Amsterdamse Golden Stars 2 en maandag 25 november om 21.05 de topper tegen de ongeslagen koploper Vrone uit St. Pancras.

Tips?
Reageer op dit onderwerp