Broodnodige punten VVW

WERVERSHOOF – Het laag geklasseerde Commandeur/VVW uit Wervershoof heeft zondagmiddag een goede overwinning geboekt op hekkensluiter SVBO uit Emmen. In een wedstrijd die bij vlagen meer spannend dan goed te noemen was won de ploeg van trainer/coach Fred Stuurman uiteindelijk overtuigend met 24-18. Kleine domper op de feestvreugde was de mededeling dat VVW en Fred Stuurman na dit seizoen uit elkaar gaan.

Vorige week verloor VVW nog onnodig van Kwiek2 uit Raalte doordat de ploeg soms onrustig en te gehaast speelde. Deze wijze les was goed in de oren geknoopt maar SVBO was niet van plan zich naar de slachtbank te laten leiden.

Het betekende een gelijk opgaande wedstrijd in De Dars in Wervershoof maar bij rust was er toch een klein gaatje in het voordeel van de Wervershoofse dames, 11-8.

Direct in de tweede helft werd die voorsprong vergroot tot 17-10 maar SVBO bleef bij vlagen uitstekend tegenstand geven waardoor de voorsprong weer kleiner werd, 20-15.

Toch bleef VVW nu wel rustig in de wedstrijd waardoor de ploeg uiteindelijk de wedstrijd toch redelijk gemakkelijk over de streep kon trekken, 24-18.

Na afloop sprak onze verslaggever met Merel Brugman van VVW en coach Fred Stuurman.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.