WF Nieuws

Veerhuys doet goede zaken in Apeldoorn

Apeldoorn – De zaalvoetballers van HV/Veerhuys uit Hoorn stijgen op de ranglijst na een prima zege in en tegen Apeldoorn. In een uiterst sportieve wedstrijd trok de ploeg van Antoine Gooyers verdiend aan het langste eind, 3-4, en nestelen zich thans in het linkerrijtje van de competitie.

Dat het een lastige wedstrijd voor de Hoornaren zou worden was vooraf al bekend want het is weinig ploegen gegeven om in Apeldoorn te winnen. Tel daarbij op dat Futsal Apeldoorn fysiek erg sterk is dus was het zaak voor ’t Veerhuys om slim en klein te spelen. Die opdracht werd prima uitgevoerd en daar waar de Apeldoornse ploeg gevaarlijk werd stond keeper Stan Vertelman zijn mannetje.

Toch had ’t Veerhuys teveel kansen nodig om tot scoren te komen maar na een kwart wedstrijd prikte Jorg Ooievaar de 0-1 binnen. Dit werd ook de ruststand en werd het tweede bedrijf een uiterst boeiend schouwspel.

Over en weer werden er kansen gecreëerd maar de beide keepers hielden lang stand. Acht minuten voor tijd kwam Futsal Apeldoorn weer volledig in de wedstrijd door Kozac en Hazzat, 2-1, wat voor ’t Veerhuys het sein  was om met een meespelende keeper te gaan voetballen.

Dit stukje powerplay bracht soelaas want de stand werd naar 2-4 in het voordeel van de Hoornaren getild toen in de slotfase nog een tegentreffer werd geïncasseerd, 3-4. Uiterst belangrijke punten voor ’t Veerhuys die hiermee naar de vijfde plaats stijgen in de ranglijst.

Na afloop nam onze verslaggever enkele gesprekken op in Apeldoorn.

Aanstaande vrijdagavond speelt ’t Veerhuys thuis voor de beker tegen FC Eindhoven, de regerend bekerhouder.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp