WF Nieuws

Verslaggever NHD meet snelheid met lasergun, ‘Vuile NSB’er!’

WESTFRIESLAND – ‘Vuile NSB’er!’ kreeg Eric Molenaar, verslaggever bij het NHD in Westfriesland, door een inwoner van Grootebroek naar zijn hoofd geslingerd toen hij op de Zesstedenweg (30km/u) met een lasergun een snelheidsmeting deed.

En dat er te snel gereden wordt blijkt wel uit de metingen die door Molenaar gedaan zijn, en niet alleen op de Zesstedenweg, nee de verslaggever was op diverse plaatsen in Westfriesland en vrijwel overal werd stelselmatig te snel gereden.

Op de website van het NHD kunt u de video bekijken waarin soms bizarre snelheden wordt gehaald door de bestuurders van auto’s, zo rijdt er 1 bijna 125 km/u waar je maar 60 mag en wat dacht u van een busje die met bijna 70km/u over de Zesstedenweg rijdt waar je maar 30 km/u mag.

Niet alleen zijn de boetes bij dit soort overtredingen erg hoog maar bij een overtreding met meer dan de dubbele toegestane snelheid wordt ook de auto/motor in beslag genomen en moet men zich verantwoorden bij de politierechter.

Tips?

Reageer op dit onderwerp