WF Nieuws

Er werd weer een hoog gemiddelde gescoord bij Bridgeclub “Gezelligheid Troef”.

VENHUIZEN – In dorpshuis ’t Centrum te Venhuizen werd weer behoorlijk strijd geleverd afgelopen donderdag. De eerste plaats was zoals bijna gebruikelijk voor het bridge paar Gerard Groot & Chris Stappershoef. Vorige week een klein dipje, maar de heren zijn weer terug en scoorden 66.10%.

Het koppel op de tweede plaats was bijzonder. Bert Putters & Piet Laan waren een gelegenheidskoppel. Piet Laan is een invaller voor de bridgeclub Gezelligheid Troef en zij scoorden net iets meer MP (176)  en kwamen uit op een scoren van 61,11%.

De derde plaats was voor het paar Rudy Tensen & Guda Mastenbroek. Zij scoorden 59,38%. Het gelegenheidsduo Riet Spaander & Piet Tensen bezette de 6e plaats met 52,43. Het zitsel voor de paren Joop Spaander & Tine de Hart en Jaap Wever & Lida Wever niet zo gunstig en scoorden respectievelijk 41,57% en 34,72%.

Opmerkelijk was het dat Elly de Jong & Diana Koning met 40,63 voor laatsten werden. Terwijl zij vorige week hoger eindigden.

Tips?

Reageer op dit onderwerp