WF Nieuws

Nog geen besluit fietstunnel Bangert/Oosterpolder

HOORN – Het college van Hoorn heeft nog geen besluit genomen over een definitieve aansluiting van de fietstunnel die de Bangert en Oosterpolder moet verbinden met het bedrijventerrein Zevenhuis.

Begin oktober stelde Rogier Tonnaer van de Fractie Tonnaer al schriftelijke vragen aan het college wanneer deze nu eindelijk eens een beslissing gaat nemen over welk traject het gaat worden. Tonnaer zegt dat veel bewoners van de Bangert en Oosterpolder zich meer en meer zorgen maken over de mogelijke keuze van het college.

Deze laat op haar beurt weten dat zij in overleg gaan met de wijk- en buurtbewoners en de wijkorganisaties over de invulling van de groenzone ten zuiden van de N307 waaronder de fietstunnel. Wel denkt het college over een tijdelijke verbinding met het Zevenhuis vanwege de komst van het Multi Traffic Point op het bedrijventerrein waar naast een tankstation ook diverse horecagelegenheden komen zoals een McDonald’s, een KFC en een Febo, dit om de bezoekers van het MTP niet een enorme omweg te laten fietsen om bij het MTP te komen.

Het college hoopt binnenkort een definitieve beslissing te kunnen gaan nemen.

Tips?

Reageer op dit onderwerp