WF Nieuws

Avondje tophandbal in Wognum

WOGNUM – Zaterdagavond 9 november a.s. is er weer een avondvullend programma met Tophandbal in de Westfrieslandhal in Wognum. Om 19.00 uur treedt het eerste team van Westfriesland SEW aan tegen Fit&Fun/Voorwaarts uit Twello.

Na de geweldige winst in de uitwedstrijd tegen Volendam van afgelopen zaterdag heeft Westfriesland SEW de laatste plaats overgedaan aan de dames uit Twello. We gaan er dan ook even goed voor zitten zaterdagavond! Westfriesland SEW is van plan om met een klinkende overwinning een gevolg te geven op de wedstrijd tegen Volendam en definitief afstand te nemen van de onderste regionen. Met de hulp van The Blue & White Army ( de supporters!) onder de muzikale begeleiding van de blaaskapel De Eigenheimers gaat dat vast lukken!

En dat legertje supporters kan dan gelijk blijven zitten voor de tweede topwedstrijd van de avond. Om 20.30 uur speelt het tweede team van Westfriesland SEW tegen het eerste team van Wijhe ’92 uit Overijssel. Het tweede team heeft na de laatste twee overwinningen in uitwedstrijden tegen VZV en Geel/Zwart overtuigend de koppositie gepakt in de Tweede Divisie. Onze meiden zijn erop gebrand met weer een overwinning ook voor het eigen publiek tegen Wijhe ’92 te laten zien dat Westfriesland SEW 2 terecht de lijstaanvoerder is van de Tweede Divisie.

Voorwaar een mooi affiche, twee Tophandbal wedstrijden in ons mooie Westfriesland. De moeite waard om zaterdagavond op tijd af te reizen naar de Westfrieslandhal in De Bloesem aan de Conferencelaan in Wognum.

Tips?

Reageer op dit onderwerp