WF Nieuws

Rolcontainerplaats Bakkerstraat Bovenkarspel verplaatst

BOVENKARSPEL – De aanbiedplaats van afvalcontainers in de Bakkerstraat wijzigt tijdelijk vanaf donderdag 7 januari.

De wijziging in de route van de HVC vrachtauto is nodig omdat de vrachtwagen te zwaar is voor de brug in de Bakkerstraat. Deze brug is door zwaar verkeer beschadigd. Om verdere schade te voorkomen wijzigt de aanbiedplaats van afvalcontainers. Daarnaast Stede Broec de gevaarlijke situaties zoals het achteruit rijden door de straat voorkomen. De maatregel is tijdelijk, Stede Broec zoekt naar andere oplossingen.

Oud papier
Het ophalen van oud papier verandert niet. Dit kunt u gewoon voor uw huis aan de weg zetten.

Heeft u nog vragen?
De klantenservice van HVC geeft u graag antwoord of advies. Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur kunt u HVC bellen via telefoonnummer 0800-0700. Een e-mail of chat sturen kan natuurlijk ook. De mogelijkheden vindt u op www.hvcgroep.nl

Tips?Reageer op dit onderwerp