WF Nieuws

Foto: Shutterstock

Drechterland wil mening inwoners over Jeugdwet en Wmo

DRECHTERLAND – Ieder jaar onderzoekt de gemeente de uitvoering van de Jeugdwet (Jw) en de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo). Het is voor Drechterland belangrijk om te weten wat de inwoners vinden van de geboden ondersteuning en diensten. U weet uit ervaring wat goed gaat en wat beter kan.

Vragenlijst

Het onderzoek gebeurt met een vragenlijst die u per post ontvangt. U kunt de vragenlijst retourneren in de bijgevoegd antwoordenveloppe. Als u de vragenlijst liever per computer wilt invullen kan dat ook. De instructies staan in de brief die u bij de vragenlijst ontvangt.

BMC Onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door BMC onderzoek. Wij verzekeren u dat uw antwoorden zorgvuldig en anoniem worden behandeld. Wanneer u nog vragen heeft over dit onderzoek, kunt u op werkdagen contact opnemen met BMC Onderzoek. U kunt BMC Onderzoek iedere werkdag bellen tussen 10:00 tot 15:00: 070-3103850.

Tips?

Reageer op dit onderwerp