WF Nieuws

Foto aangeleverd

Cabaret in Wadway

WADWAY – Op zaterdag 16 november is er een onvervalste try-out cabaret avond in theaterkerk Wadway. Cabaretiers Dorine Wiersma en Mylou Frencken spelen hun nieuwste productie Waagstukken. Aanvang 20.30 uur, meer info en reserveren zie www.theaterkerkwadway.nl

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is Mylou & Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.

Twee cabaretières laveren tussen lefgozers en lafbekken. Gewapend met piano en gitaar. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien. Ze dagen elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig…

Tips?Reageer op dit onderwerp