WF Nieuws

Inwoners Hoorn en Blokker aangehouden na dreigen met pistool in de McDonald’s Koggenland

KOGGENLAND – Bij een conflict tussen inzittenden van twee auto’s op het parkeerterrein van de McDonald’s in Koggenland zijn later twee jongens uit Hoorn en Blokker in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden.

Politiewoordvoerder Roderick de Veen zegt tegen WF Nieuws dat de beide jongens met wapens lieten te zwaaien en daarna zijn weggereden. Na een klopjacht konden beide jongens op een andere locatie worden aangehouden.

Na onderzoek bleek  het te gaan om zgn. airsoftwapens waarmee verfballetjes kunnen worden afgeschoten. Hangende het onderzoek zijn beide verdachten vastgezet. De andere partij heeft aangifte gedaan en de politie is de camerabeelden die zijn gemaakt aan het bekijken voor meer duidelijkheid.

Tips?

Reageer op dit onderwerp