WF Nieuws

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: roerbakgroenten met shoarma en quinoa

roerbakgroenten met shoarma en quinoa

Wat eten wij vandaag: roerbakgroenten met shoarma en quinoa Wat eten wij vandaag: roerbakgroenten met shoarma en quinoa Uitprinten
Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 250 g quinoa of
  • 250 g zilvervliesrijst
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 el olie
  • 400 g shoarmavlees of
  • 400 g vegetarische stukjes
  • 2 courgettes, in kleine blokjes
  • 400 g diepvriesdoperwten
  • 1 bosje munt, alleen de blaadjes

Instructies

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het bouillonblokje. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de shoarmareepjes 4 minuten op een hoge stand.
  2. Voeg de courgette en doperwten toe en roerbak nog enkele minuten. Schep als laatste de munt erdoor en breng op smaak met peper. Serveer met de quinoa.

Tips?

Reageer op dit onderwerp