Zorg voor goede fietsverlichting en win een vette West Frisia bidon

ENKHUIZEN – Voetbalvereniging West Frisia vind het belangrijk dat haar leden goed verlicht naar de trainingen komen en zodoende veilig over straat gaan nu het weer vroeg donker is. De club laat weten dat de verlichting in orde moet zijn èn aan moet staan.

Om dit kracht bij te zetten heeft de club een winactie op touw gezet. Maak een foto (selfie) van jou en je fiets met werkende fietsverlichting vóór de poort van West Frisia. Plaats deze foto op Facebook, Instagram of Twitter (één van deze drie is genoeg) met de hashtag #ikbentezienbijwf en maak kans op een super vette West Frisia bidon! De winnaar wordt volgende week maandag, 4 november om 12:00 uur bekend gemaakt.

Een goed initiatief voor een veilig tocht van huis naar de voetbalvelden en retour, allemaal meedoen en win die vette club bidon.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.