WF Nieuws

Benefietconcert voor de Voedselbank Westfriesland

HOORN – Hoornse muzikante zetten zich zondag 8 december in voor de Voedselbank West-Friesland. Zo’n 120 gezinnen zijn afhankelijk van de Voedselbank in Hoorn en omgeving. Wat is er mooier dan dat wij iedereen een fijne kerst kunnen bezorgen.

Geïnspireerd door de FoodDrop van de Engelse band Ferocious Dog begin dit jaar in Manifesto, doen Hoornse bands en artiesten een oproep aan de inwoners van Hoorn om zondag 8 december een pakket af te geven in Manifesto en te genieten van een breed aanbod aan Hoornse muzikanten en bands.

Ook kan je natuurlijk geld doneren aan de voedselbank. De entree van de middag is gratis. Er spelen bands van 12.00-18.00 uur.

Benefiet met Hoornse muzikanten t.b.v. de Voedselbank West-Friesland. Op de website van Manifesto (www.manifesto-hoorn.nl ) kan je zien wat voor artikelen zij graag inzamelen op deze benefiet

Wil je als Hoornse muzikant spelen? stuur dan een mailtje naar info@manifesto-hoorn.nl .

Tips?Reageer op dit onderwerp