Blaas- of slaginstrument leren spelen bij Dindua? Neem eens een kijkje bij de open repetities

ENKHUIZEN – Het leerlingen-ensemble van drumfanfare Dindua telt inmiddels zo’n 12 enthousiaste muzikanten. Bij Dindua kun je les krijgen op diverse blaasinstrumenten (bijv. trompet, bugel en hoorn) en lyra. Bij de Dindua Drum Academy krijgen de leerlingen les op een drumstel, snare-drum en diverse andere percussie-instrumenten.

Zijn de leerlingen ver genoeg gevorderd, dan gaan ze meespelen in het leerlingen-ensemble. Zo leren ze samenspelen met andere instrumenten, maar samen muziek maken is ook gewoon leuk. Ook als je geen les hebt bij Dindua, of als je al een instrument bespeelt, kun je meespelen in ons leerlingen-ensemble.

Er is al veel over geschreven, maar muziekles heeft aantoonbaar een positieve invloed op kinderen. Het is goed voor het zelfvertrouwen, discipline en groepsgevoel. Verder bevordert het ruimtelijk inzicht en sociale vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor drie proeflessen of voor de DINDUA DRUM ACADEMY of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: e-mail: info@dindua.nl, website: www.dindua.nl.

Na de herfstvakantie zijn er twee open repetities van het leerlingen-ensemble. Op donderdag 31 oktober van 18.00 tot 19.00 uur en op donderdag 14 november van 19.00 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom. Plaats van handeling: de Rietscout.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.