WF Nieuws

Linda Koekkoek gaat als éénvrouwsfractie verder in de gemeenteraad van Hoorn

CDA-fractielid Linda Koekkoek uit het CDA gezet, gaat als éénvrouwsfractie verder

HOORN – Het CDA gooit het op een onwerkbare situatie die binnen de fractie van het CDA is ontstaan en als gevolg heeft dat er geen goede basis meer is om samen verder te gaan.

Linda Koekkoek laat daarop weten dat zij per direct als Fractie Koekkoek in de raad van Hoorn verder gaat en zich in de aankomende periode zal gaan beramen hoe zij verder zal gaan, als éénvrouwsfractie of zich bij een andere partij gaat aansluiten.

Door dit besluit is de fractie van het CDA geslonken tot nog maar 4 fractieleden. Het CDA wil geen verdere informatie vertrekken over het hoe en waarom van deze stap om Linda Koekkoek uit de fractie te zetten

Tips?Reageer op dit onderwerp