WF Nieuws

Foto's aangeleverd

Veilingmeesters Richard de Beer en Peter Swart zorgen voor top gemeenschapsveiling Opmeer

OPMEER – Waar de teller in 2018 eindigde op het mooie bedrag van € 33.900, kon voorzitter Sjoerd Sneek dit jaar een eindstand van € 39.158 bekend maken. Een enthousiast applaus va de aanwezige kopers en veel blije gezichten waren getuige van dit hoge bedrag, bijna een recordbedrag voor de Gemeenschapsveilingen in Spanbroek-Opmeer.

De catalogus zag er vooraf zeer aantrekkelijk uit met, naast de traditionele veilingkoopjes, zeer veel gevarieerde en unieke activiteiten.

De kooplustige bezoekers in café VOL hadden er ook dit jaar voor gezorgd, dat Stichting De Gemeenschapsveiling de ingediende projecten van de deelnemende verenigingen en stichtingen kan realiseren. Tevreden verenigingspenningmeesters dus.

De stemming zat er vanaf het begin van de avond meteen goed in. Afslagers Richard de Beer en Peter Swart hadden er duidelijk zin in en wisten meerdere keren kopers te verleiden tot opbieden van een kavel. Met name de dagen werken door de plaatselijke schildersbedrijven, stukadoors of hoveniersbedrijven gingen voor hoge bedragen weg met als uitschieter het winterklaar maken van de tuin voor € 640.

 

Tips?Reageer op dit onderwerp