WF Nieuws

Ook Aldi haalt vleeswaren terug wegens mogelijke aanwezigheid bacterie

WESTFRIESLAND – ALDI is door een van haar leveranciers geïnformeerd dat enkele vleeswaren mogelijk besmet zijn met de listeriabacterie. Als gevolg daarvan neemt ALDI de maatregel om per direct de 4 betroffen producten uit de schappen te halen. ALDI stelt de veiligheid in haar winkels voorop en vraagt klanten dringend om deze vleeswaren niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Vleeswaren die nog in de schappen liggen, zijn veilig om te consumeren.

Het gaat om de producten:

  • 3276 – ROSBIEF GESNEDEN 100 G.
  • 5879 – 1* TAPAS WORSTASSORTIMENT 175 G.
  • 6775 – FRICANDEAU 100 G. / ROLLADE 125 G.
  • 4310 – GEKRUIDE RUNDERROLLADE 100 G

Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Mensen die vragen hebben over hun gezondheid, worden aangeraden om contact op te nemen met hun huisarts.

Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Uiteraard wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Bij eventuele vragen kunt u contact met ALDI op te nemen via het contactformulier.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp