WF Nieuws

Foto aangeleverd

SYA in ’t Kerkhuys Spanbroek!


OBDAM – Op zondag 20 oktober a.s. verzorgt SYA een prachtig luisterconcert in het sfeervolle Kerkhuys in Spanbroek. Het concert begint om 14.30 uur.

SYA staat voor Suddenly Years Align en de formatie bestaat uit drie zangeressen, te weten Yvonne Leek, Amanda Muller en Sophie de Graaf, Het drietal begeleidt zichzelf op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Yvonne, Amanda en Sophie hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke voorliefde voor mooie meerstemmige muziek.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van onder meer James Taylor, Venice, Ed Sheeran en Crosby, Stills and Nash. Er komen echter ook pareltjes van minder bekende artiesten langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Het resultaat is een mooi luisterconcert. Laat je verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen komen…

  • Sophie de Graaf: Zang, harp, gitaar en banjo
  • Yvonne Leek: Zang, piano en accordeon
  • Amanda Muller: Zang, gitaar, mandoline en dwarsfluit

Voor info en kaarten reserveren: www.syamusic.nl of  www.kerkhuys.nl

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp