WF Nieuws

Zonvaart in Hoorn blijft voorlopig gewoon onder de oude naam bestaan (Foto: GoogleMaps)

Zonvaart Reisgroep overgenomen door D-rt Groep

WESTFRIESLAND – De eigenaren van Zonvaart Reisgroep met vestigingen in Hoorn en Medemblik, Pieter en Carla Kuijs, gaan met pensioen en hebben hun familiebedrijf verkocht aan een stabiel reisbedrijf met hoog aanzien in de reiswereld.

D-rt Groep (D-reizen en VakantieXperts) heeft de Zonvaart Reisgroep met 12 vestigingen in Noord-Holland over genomen. Ook de activiteiten van Destinations Travel, Send Me Anywhere en Anko Reizen vallen onder deze overname. Alle medewerkers van de Zonvaart Reisgroep blijven in hun huidige functie werkzaam binnen het reisbedrijf. Ook zal D-rt de bestaande contracten met onze zelfstandige reisadviseurs voortzetten. Kortom: Voorlopig blijft hetzelfde, er is alleen een andere eigenaar.

Pieter en Carla Kuijs geven aan dat zij, na een lange periode het bedrijf te hebben geleid, op een punt kwamen om na te denken over de toekomst: ‘Wij hebben ons bedrijf de laatste jaren kunnen uitbouwen tot een vooraanstaande reisonderneming in Noord-Holland. Wij zijn dan ook blij dat we met D-rt tot overeenstemming konden komen zodat de continuïteit voor ons reisbedrijf in de geest van onze ondernemersfilosofie is gewaarborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat ook voor onze medewerkers en klanten deze stap de beste is.’

Overname

Naast de 12 Zonvaart vestigingen in Noord-Holland, vallen ook de activiteiten van Destinations Travel, Send Me Anywhere en Anko Reizen onder deze overname. Alle medewerkers van de Zonvaart Reisgroep blijven natuurlijk in hun huidige functie werkzaam binnen het reisbedrijf. Ook zal D-rt de bestaande contracten met de ZRA’s voortzetten.

Integratie

De deskundigheid en de professionele klantbenadering van de medewerkers zijn een belangrijke schakel in de klantbinding. Voor een goede integratie is besloten alle activiteiten onder dezelfde Zonvaart-naam voort te zetten. Dit betekent dat de vestigingen van Zonvaart Reizen vooralsnog niet uit het straatbeeld verdwijnen.

Continuïteit

Pieter en Carla Kuijs geven aan dat zij, na een lange periode dit bedrijf te hebben geleid, op een punt kwamen om na te denken over de toekomst. “Wij hebben ons bedrijf weten uit te bouwen tot een vooraanstaande reisonderneming in Noord-Holland. Wij zijn dan ook blij dat we met D-rt tot overeenstemming konden komen zodat de continuïteit voor ons reisbedrijf in de geest van onze ondernemers filosofie is gewaarborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat ook voor onze medewerkers en klanten deze stap de beste is. Binnen de D-rt Groep zullen alle zekerheden en belangen gewaarborgd zijn.” 

Don Kaspers (CEO D-rt Groep) kent Zonvaart goed door zijn decennialange ervaring binnen de reisbranche. Hij is zelfs ooit door Piet Kuijs Sr. aangenomen bij zijn eerste baan bij Toerkoop toen hij toetrad tot de reisindustrie.

“Ik ben trots en vereerd dat wij de kans hebben gekregen de Zonvaart Reisgroep over te mogen nemen. Zonvaart is gevestigd in een gebied waar we de uitbreiding goed kunnen gebruiken. Zonvaart Reisgroep bevat drie assets, die voor ons van doorslaggevende betekenis zijn geweest. Allereerst een grote groep kwalitatief sterke en ervaren medewerkers, Anko Beursreizen en Destinations Travel. Doordat dochter Leonie Kuijs met ons mee blijft bouwen aan Destinations Travel en Karin Kooij de bezielende leiding houdt over Anko Reizen vertrouwen wij erop deze twee mooie nieuwe activiteiten aan de D-rt Groep toe te kunnen voegen.” 

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp