WF Nieuws

Mannen aan het werk bij Accordando

SPIERDIJK – “Mannen aan het werk bij Accordando” is het thema van het concert van vocal group Men@Work en fanfare Accordando op zaterdag 19 oktober in de kerk van Spierdijk. Een unieke combinatie van zang en muziek! 

Men@Work bestaat uit 12 getalenteerde mannen uit diverse West-Friese dorpen die zingen als hun passie hebben. De groep zingt meerstemmig met zowel diepe bassen als hoge tenoren. Het koor heeft de bekende musicus Frank Hoebe als dirigent en zijn fraaie arrangementen staan garant voor originaliteit en mooie harmonieën. Sommige nummers worden ondersteund door het virtuoze pianospel van Frank, andere nummers worden acapella gezongen. Het repertoire is heel veelzijdig.

Op 19 oktober zal het koor laten horen met alle stijlen overweg te kunnen.  Fanfare Accordando uit Spierdijk en omstreken bestaat uit zo’n 25 enthousiaste muzikanten. Het orkest richt zich de laatste jaren op het geven van concerten, ook in samenwerking met Excelsior Andijk als het Highland Orchestra. O.l.v. de vakkundige dirigent Nick Hoogland weet het orkest van elk concert weer iets moois te maken.

Ook Accordando kan met vele muziekstijlen overweg en het repertoire is heel veelzijdig wat op 19 oktober te horen zal zijn. Zowel de mannen van Men@Work als de muzikanten van Accordando gaan nog even hard aan het werk om er een prachtig concert van te maken.

De entreeprijs van het concert bedraagt €10,-  Reserveren kan bij Ko Veken op tel. 06-13065260. Het concert begint om 20.00 uur in de fraai verbouwde kerk van Spierdijk.

Tips?

Reageer op dit onderwerp