WF Nieuws
Foto: Leo Giovannangelo

ADOS geeft niet thuis

HOORN – De korfbalploeg van ADOS heeft na twee gewonnen wedstrijden nu zichzelf geblameerd in de thuiswedstrijd tegen het Zuid Hollandse Dijkvogels. Geen moment kwamen de Hoornaren in de wedstrijd en verloren daarom ook met 5-10.

ADOS, wat in een nieuwe samenstelling speelt ten opzichte van het vorig seizoen begon te gehaast aan de wedstrijd tegen Dijkvogels die nog geen punten had vergaard in de competitie. Aanvallend werd er bijna meteen op de korf geschoten en verdedigend liet het ook te wensen over.

Na een 1-4 achterstand werd de ruststand alsnog 3-5 en zou het tij nog gekeerd kunnen worden. Niets was minder waar want na de rust bleven De Dijkvogels het betere van het spel hebben terwijl ADOS zoekende was en niet scherp in de afronding. Een nederlaag was niet af te wenden en eindigde de wedstrijd in 5-10.

Na afloop sprak onze verslaggever met Pippe Braunschweiger van ADOS die persoonlijk een goede wedstrijd speelde en Pieter Schaap, trainer/coach van ADOS

Aanstaande zaterdag speelt ADOS wederom thuis en wel tegen VZOD uit Kudelstaart.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp