WF Nieuws

Zwaar ongeval A7 ter hoogte van Benningbroek

BENNINGBROEK – Wat er precies gebeurd is moet de politie nog onderzoeken maar dat het gruwelijk mis ging blijkt wel uit de schade aan de auto van de drie jongens die in de nacht van vrijdag op zaterdag ter hoogte van Benningbroek met hoge snelheid in de vangrail belanden.

Volgens een andere automobilist zouden de drie jongens hem met zeer hoge snelheid zijn gepasseerd waarna ze vrijwel direct de vangrail in reden en de auto terug de weg op stuiterde om 80 meter verderop weer tot stilstand te komen.

Ambulancepersoneel hebben direct de drie jongens onderzocht maar deze zijn gelukkig zonder ernstige verwondingen uit het ongeval gekomen, de politie nam wel een blaasproef af bij de bestuurder, deze bleek niet te hebben gedronken.

De auto is vrijwel zeker total loss en is door een bergingsbedrijf weggehaald.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp