WF Nieuws

Kermis Hoorn krijgt weer invalidentoilet

HOORN – Tot grote verbazing van velen en zeker de mindervalide medemens besloot Hoorn om het invalidentoilet tijdens de kermis in Hoorn niet meer te plaatsen, Hoorn vond dat er te weinig gebruik van werd gemaakt en de mindervaliden konden ook gebruik maken van de toiletten in de horeca en winkels. 

Tot 2016 heeft er altijd een invalidentoilet op de kermis in Hoorn gestaan en om misbruik tegen te gaan moest er eerst een sleutel bij de EHBO-post worden opgehaald. De toiletexploitant liet toen al weten dat er maar een paar keer per kermis gebruik van wordt gemaakt waarop het vorige college besloot de toilet weg te bezuinigen ook werd er besloten dat men gewoon moest gaan betalen voor het toiletbezoek.

Na vele klachten vanuit de bevolking maar ook vanuit de politiek, Arnica Gortzak van de PvdA Hoorn heeft er zelf vragen over gesteld heeft het college besloten dat de invalidentoilet vanaf 2020 weer terugkeert tijdens de kermis van Hoorn.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp