WF Nieuws
Foto aangeleverd

5 jaar Repaircafé in de Schoof Wervershoof

WERVERSHOOF – ‘Waardeer het, repareer het! ‘ is de nieuwe campagne van de Sire. Dat weten we in Wervershoof allang. In september bestaat het Repaircafé namelijk al 5 jaar. 

Er zijn in de afgelopen 5 jaar circa 447 dingen aangeboden in ongeveer 158 categorieën. Dat zijn 89,4 spullen per jaar of ongeveer 10,5  per maand. Sommige categorieën lijken wel veel op elkaar, hoor, wat naam betreft dan. Bijvoorbeeld,  met een koffiezetapparaat zet je koffie, maar dat kunnen de gewone apparaten zijn, de Senseo’s of de bonenmachines, enz.

Deze maand hangen er in het Repaircafé affiches met alle 158 categorieën en dan kunt u zien wat bij ons het meest aangeboden wordt. Bovenaan staan de stofzuigers !

Voor €0,50, mag u komen raden hoeveel er dat zijn geweest in die 5 jaren. Bij meerdere goede antwoorden doen we een verloting. De hoofdprijs is een soldeerbout en de tweede en derde prijs zijn een Tony chocolonely (100% slaafvrij en fair-trade) tablet. Van de opbrengst kopen we dan gereedschap.

De Repaircafés zijn woensdag 25 september vanaf half 10, zaterdag 28 september vanaf 10 uur en ze duren 2 uur. Als u niet direct geholpen kan worden, kunt u een krantje lezen, gezellig een praatje maken of een kopje koffie/thee voor 1 euro kopen. Vanwege het jubileum zit daar vast wat lekkers bij. Tot ziens in de Schoof.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp