WF Nieuws
Oude fruitsoorten uit Wognumse ‘boogerds’ te koop bij het Huis van Oud. (Foto aangeleverd)

Zoete Ermgards bij het Huis van Oud

WOGNUM – Op zondagmiddag 29 september wordt er een oogstmiddag gehouden op het erf bij het museum Huis van Oud. Voor een klein prijsje is daar fruit uit oude Wognumse ‘boogerds’ te koop. Denk aan Zoete Ermgards, Notarisappel en Zwijndrechtse Wijnpeer. Ook is er jam en honing te verkrijgen en uiteraard mag men proeven van al dit lekkers!

Simone Kragt en Anton Knijn van de Pomologische Vereniging Noord-Holland zijn aanwezig en geven informatie en advies. Bovendien is er in het kader van de tentoonstelling ‘Met de hand’ een zelfgemaakte auto te bezichtigen.

De middag duurt van 14 tot 17 uur. Het huisje en de tentoonstelling zijn te bekijken, koffie en thee met koek staan klaar en men kan proeven van een bijzondere fruittaart. 

Huis van Oud, Grote Zomerdijk, Wognum. Open 14 tot 17 uur. Entree 1 euro. Koffie/thee 1 euro.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp