WF Nieuws

CDA Koggenland wil verbod op lachgas in horeca en openbare ruimten

KOGGENLAND – Het CDA in Koggenland wil dat het college een verbod op lachgas in Koggenland gaat instellen, reden is volgens Rick Nooij de overlast tijdens de kermis in Obdam waar je zelf ballonnen met lachgas bij de plaatselijke kroegen kon kopen. 

“Zuipen en slikken is voor Losers”

Met die kreet wil het CDA dat Koggenland het reeds opgezette beleid verder gaat uitbreiden ondanks dat er nog steeds geen regelgeving op landelijk niveau is.  De horeca-exploitanten zien een verbod niet zitten, volgens de uitbaters trekken ze zich er toch weinig van aan en kan Koggenland zich beter gaan bezighouden met het aanpakken van het gebruik van cocaïne dat ook in Koggenland de spuigaten uitloopt.

De gemeenteraad van Koggenland zal binnenkort debateren over de motie die het CDA gaat inbrengen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp