WF Nieuws

Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Politie doet onderzoek naar mogelijke plofkraak Hoogkarspel

BOVENKARSPEL – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart voor vier heeft de politie een onderzoek gestart in Hoogkarspel. Bij de geldautomaat op het Raadhuisplein waren verdachte omstandigheden waargenomen.

Meerder mannen waren midden in de nacht bezig bij de geldautomaat. Toen de politie daar hoogte van kreeg snelden zij ter plekke. De verdachten werden niet aangetroffen, maar er was wel lichte schade aan de geldautomaat. Rede genoeg voor de politie om onderzoek te doen om er achter te komen of er sprake is van een poging tot plofkraak.

Het plein was afgezet en eventuele sporen, die naar de verdachten kunnen wijzen, zijn veiliggesteld alsmede de camerabeelden.

Tips?
Reageer op dit onderwerp