WF Nieuws

Burgemeester sluit drugsloods in Hoorn

HOORN – Burgemeester Nieuwenburg heeft vandaag een drugsloods aan de Electronweg 7J in Hoorn voor een periode van vier maanden gesloten. In de loods was een professionele hennepkwekerij actief. De loods is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

In mei 2019 werd de hennepplantage die zich in de loods bevond ontmanteld door de politie. In de loods werden 796 hennepplanten en 2286 gram hennepafval aangetroffen.

Damoclesbeleid

De sluiting is gebeurd op grond van artikel 13b van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de loods als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp