WF Nieuws
tessa neefjes - foto wv westfrisia
tessa neefjes - Archieffoto wv westfrisia

Tessa Neefjes wint het Viro-klassement

WERVERSHOOF – De VIRO Criterium Cup Twente is een criteriumreeks van zeven wedstrijden. Daarvan zijn er drie voor elite, beloften mannen, zeven voor amateurs mannen en drie voor elite (zonder contract), beloften en amateurs vrouwen. De Cup is een overkoepelend klassement over de Twentse wielerrondes van Oldenzaal, Markelo, Enter, Goor, Rijssen, Nijverdal en Borne.

Onder de deelneemster Tessa Neefjes die met een vierde plaats in het Criterium van Goor wist Neefjes de eindoverwinning naar haar toe te trekken. Neefjes wist in de andere criteriums steeds bij de eersten te eindigen waar de concurrentie steekjes liet vallen.

  1. Tessa Neefjes
  2. Arianna Pruisscher
  3. Marit Cent

[signoff]

Reageer op dit onderwerp