WF Nieuws

Prima start zaalvoetballers Nieuweboer in bekercompetitie

WERVERSHOOF – Nieuweboer H1 opende het seizoen met een bekerwedstrijd tegen Sandow 2. Sandow 2 komt dit seizoen uit in de 2e klasse. Na een onwennig beginfase bepaalde Nieuweboer de wedstrijd en opende via een afstandsschot van Sven Deen de score.

Even later kwam Sandow op gelijke hoogte na niet goed verdedigen na een misverstand in de aanval. Voor rust liep Nieuweboer uit naar 1-3 via een benutte penalty door Raymon Koning en een eigen doelpunt na een scherpe voorzet van Lex Bakker. Voor de wissel moest keeper Jeffrey Groot nog een paar keer ingrijpen, na de wissel had hij niets meer te doen.

Vlak na de wissel breidde Thijs Schouten na een goede counter de voorsprong uit naar 1-4. In de resterende tijd werden van de vele mogelijkheden twee omgezet in een doelpunt. Jorren Grooteman halverwege de 2e helft en Raymon Koning in de laatste minuten bij een overtalsituatie. Al met al een gemakkelijke overwinning.

Woensdag 11 september de 1e competitiewedstrijd van Nieuweboer H1 in de Hoofdklasse tegen mede promovendus Alliance in Overveen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp