WF Nieuws

Hoofdrol Cor Mantel bij De Valken-Sporting S 3-4

HEM – Na de aftrap zondag in de wedstrijd tussen De Valken en Sporting S uit Stompetoren een saaie eerste helft met kansen die op één hand waren te tellen. Al was Giel Besseling wel heel dicht bij een 1-0. Zijn schot belande buiten bereik van doelman Koen van Etten op de lat.

Na rust viel de lang geblesseerde Cor Mantel in en dit was duidelijk merkbaar. Jammer dat zijn ploeggenoten in de achterhoede nog met hun gedachte in de kleedkamer waren. Zodat Sporting S levensgevaarlijk werd en doelman Ton Besseling tweemaal passeerden.0-2.

De Valken ontwaakten, maar scoorden nog niet. Met de klemtoon op “Nog Niet”. Omdat Sporting S de counter goed uitvoerde, werd het 0-3. Het inbrengen na rust van Rick Boon, Niels Timmer en de eerdergenoemde Cor Mantel zorgde voor meer gevaar en mogelijkheden voor het team van René Bierdrager. Het werd 1-3, 2-3 en 3-3. De laatste door Cor Mantel. Iedereen dacht dat De Valken zelfs voor een verrassing zou zorgen en met 4-3 de hoofdprijs thuishielden, maar vlak voor tijd kon de goed leidende Scheidsrechter Bas de Wit uit Andijk 3-4 in zijn boekje noteren. 3-3 was voor beide verdiend geweest.

Sporting S was de gelukkige winnaar en het publiek amuseerde zich met maar liefst 7 doelpunten. Volgende week speelt De valken Thuis tegen KGB. Vorig jaar ook voor de beker werd het 0-7. We zijn benieuwd?

[signoff]

Reageer op dit onderwerp