WF Nieuws

Gelijkspel voor Veerhuys bij terugkeer in Eredivisie

HOORN – ’t Veerhuys uit Hoorn heeft bij haar terugkeer in de Eredivisie een gelijkspel behaalt in de openingswedstrijd van het seizoen. In eigen huis remiseerde de ploeg van Antoine Gooyers met 3-3 tegen ZVV Volendam na een 3-1 voorsprong dus is er nog voldoende werk aan de winkel voor de jonge,gretige selectie uit Hoorn.

Veerhuys kon niet met een volledige selectie aan de start verschijnen want twee spelers zijn met Jong Oranje weg, smaakmaker Younes Daari was geschorst en Bart Overtoom raakte in de laatste oefenwedstrijd geblesseerd. Desondanks stond er een prima groep op de vloer maar de Volendammers opende de score. Jorg Ooievaar trok de stand weer gelijk, 1-1 wat ook de ruststand werd. Na de pauze werd de wedstrijd een stuk leuker om naar te kijken. Suleiman tekende aan voor de 2-1 voorsprong voor de Hoornaren en toen Tol de bal in eigen doel werkte leek er geen vuiltje aan de lucht voor ’t Veerhuys. Volendam wisselde zijn keeper in voor een vijfde veldspeler en dat bracht soelaas. Kwakman zorgde voor de aansluiting en prikte kort daarop ook de 3-3 binnen en daar bleef het bij.

Na afloop sprak onze verslaggever allereerst met Jeroen de Groot, speler van Volendam en voormalig speler van Hovocubo en ’t Veerhuys, beiden uit Hoorn. Aansluitend Aram Hakopov, aanvoerder van ’t Veerhuys en tot slot Antoine Gooyers, de trainer/coach van de Hoornaren.

Aankomend weekend staat er een nieuwe krachtproef op het programma van ’t Veerhuys want dan spelen de Hoornaren uit in Den Bosch tegen FCK De Hommel die na een afwezigheid van twee seizoenen ook weer is terug gekeerd in de Eredivisie.

Bekijk hier de samenvatting:

 

Bekijk hier de interviews:

[signoff]

Reageer op dit onderwerp