WF Nieuws
Foto: Strandvogels

Afgetekende zege Strandvogels JO14-1 in bekertoernooi

ONDERDIJK – De eerste wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi won Strandvogels JO14-1 met 2-3 bij De Zouaven. De tweede wedstrijd tegen Dindua, dat met 4-2 had gewonnen van KGB, was daarom cruciaal. Waar een spannende wedstrijd werd verwacht, bleek Strandvogels heer en meester. De Enkhuizers dropen met een 6-0 nederlaag af.

Strandvogels heeft in de laatste wedstrijd tegen het nog puntloze KGB al genoeg aan een gelijkspel om zich als poulewinnaar te plaatsen voor de volgende ronde. Het duel tegen de Bovenkarspelers wordt gespeeld op zaterdag 14 september om 10.45 uur in Onderdijk.

Hieronder enkele foto’s van de gewonnen wedstrijd tegen Dindua, gemaakt door razende reporter Jan Laan.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp