WF Nieuws

Yvonne Roos-Bakke voorgedragen als opvolger van wethouder George Besseling (Foto aangeleverd)

Yvonne Roos-Bakker voorgedragen als nieuwe VVD-wethouder Drechterland

DRECHTERLAND – De fractie van VVD Drechterland heeft haar fractievoorzitter Yvonne Roos-Bakker voorgedragen als kandidaat-wethouder voor de ontstane vacature. Wethouder Besseling had eerder deze week zijn functie neergelegd om zijn carrière voort te zetten in het bedrijfsleven.

We menen met Yvonne een uitstekende kandidaat te hebben die de positie van wethouder in deze bestuursperiode met verve kan vervullen” aldus fractieleden Robbert Oud en Niels Vertelman.

Ervaring

Yvonne heeft vijftien jaar ambtelijke ervaring in diverse functies opgedaan bij gemeente Hoorn en bij ingenieursbureau Arcadis meerdere jaren een projectleidersrol vervuld. “Haar kennis op ruimtelijke ordening komt goed van pas om deze ‘zware’ portefeuille bij de gemeente Drechterland te vervullen.

Tips?Reageer op dit onderwerp