WF Nieuws
Foto aangeleverd

Hof van Bohemien, niet zomaar een ‘restaurant’

ZWAAGDIJK-OOST – Na een verbouwing van ruim een jaar is de oude kas en showroom van meubelmakerij Bohemien omgebouwd tot schitterend restaurant. Na een middag en avond proefdraaien is op zondag 1 september 2019 restaurant Hof van Bohemien geopend.

Hof van Bohemien serveert u met de lunch heerlijke belegde broodjes, rijk gevulde salades, lunch en/of borrelplanken bestaande uit en kleine salade, broodje en kopje soep of gewoon een lekker kopje koffie of thee met gebak. Op de zaterdagavonden serveren ze u een informeel 4- gangen dinermenu , geserveerd in de vorm van “samen eten, beleven en genieten!” U neemt plaats bij uw tafelgenoten aan een tafel, hierdoor ontstaan inspirerende verhalen, gaat u samen eten en beleven, dat is wat Hof van Bohemien voor ogen heeft als u bij hun te gast bent. De gerechten worden gepresenteerd op schalen en houten planken, zodat u uzelf en uw tafelgenoot op kunt scheppen. Laat u verrassen en schuif aan.

De avond start om 18:00 uur waar we u met een drankje verwelkomen, om 18:30 uur starten we de avond met het menu waar onze chef en zijn team u mee nemen op een culinaire ontdekkingsreis naar het mooiste dat de streek te bieden heeft. Voor de diner is reserveren verplicht.

Restaurant gerund door jongeren met een zorgvraag

Dat het niet zomaar een restaurant is blijkt wel uit het personeel dat er werkzaam is. Er werken enthousiaste medewerkers met een zorgvraag en zijn enorm trots op hun nieuwe werkplek. Het enthousiasme straalt van de gezichten af tijdens de proefdagen en de dagen na de opening. Chef-kok Lars merkt ook dat ze met veel enthousiasme op hun werk komen, ze begroeten hem op hun werkdag vrolijk met een grote glimlach.

De medewerkers werken in diverse bedrijfsonderdelen van het Hof van Bohemien; de meubelmakerij Bohemien, het restaurant Hof van Bohemien en in de toekomst de moestuin en hier en daar fruitbomen.
Dit is waar Hof van Bohemien voor staat; ‘Beleving op een authentieke en ontspannen manier, met als belangrijkste drijfveer de medewerkers met een zorgvraag midden in de maatschappij te plaatsen waardoor ze waardering en respect krijgen van de werkzaamheden die ze uitvoeren’.

Op de website www.hofvanbohemien.nl kunt u meer informatie over Hof van Bohemien vinden en online reserveren voor een overheerlijke avondmaaltijd. We zijn telefonische bereikbaar op 06-39737545, tot snel.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp