WF Nieuws
Foto: Shutterstock

Weerbericht Westfriesland: herfstachtig met buien

WESTFRIESLAND – De herfst gaat vandaag echt van start, met vlagen veel wind en uit de dichte bewolking valt lokaal ook flink wat regen. De temperatuur blijft vandaag steken bij een graad of 18 en tijdens de buien kunnen er windvlagen tot 65km/u voorkomen. Herfst dus.

Donderdag is het niet veel beter als is de kans dat wij de zon te zien krijgen wel wat hoger dan vandaag. De middagtemperatuur blijft steken bij een frisse 16 graden en de noordwestelijke wind is vrij krachtig tot krachtig en bij vlagen hard.

Vrijdag neemt de buienkans weer toe en met 18 graden is het weer iets warmer dan donderdag. De wind blijft vrij krachtig tot krachtig en waait uit het westen/zuidwesten. Dit weerbeeld zet ook door in het weekend, overdag 18 graden, vrij krachtige wind en elke dag wel kans op enkele buien.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp